Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tésztasaláta - Bonyhádról

2009.09.19

Tésztasaláta - Bonyhádról

Hozzávalók:
50 dkg tészta, 3 sárgarépa, 1 nagy zeller, 3 piros - sárga- zöld pritamin paprika, 20dkg sonka, só, bors, 1/2 citrom, 1 nagy majonéz, 3 kanál tej,

Elkészítése:
A tésztát lefőzzük, majd összekeverjük, az összedarabolt zöldségekkel.
A sárgarépát és a zellert szálasra vágva kevés olajon megpároljuk.
A pritaminpaprikákat apró kockákra daraboljuk.
A sonkát csíkokra vagy kockákra vágjuk.
Az egészet összekeverjük sóval, borssal, és a citrom levével ízesítjük.
A majonázt összekeverjük a tejjel, és ezt a keveréket a salátára öntjük, és jól összekeverjük vele.
Ehhez a zöldséges keverékehez adjuk hozzá a főtt tésztát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.