Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skandináv szelet

2009.09.28

Skandináv szelet

 

Hozzávalók:

60 dkg sertéskaraj, 15 dkg trappista vagy füstölt sajt, 4 darab alma, Körülbelül 2 dl tejszín, Só, bors, majoránna, Vaj a tepsihez

 

Elkészítés: 

Személyenként két hússzeletet jól kiverünk, és egy vastagon kivajazott tűzálló edény aljára helyezünk egy-egy szeletet.

Sóval, törött borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük.

Reszelt
sajttal, reszelt almával meghintjük és befedjük a többi hússzelettel.

Ugyanúgy ízesítjük, és annyi tejszínt öntünk alá, hogy az éppen ellepje.

Az edényt alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben körülbelül 40 percig sütjük, 150 C°-on. Burgonyapürével tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.