Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajtos rakott pulykamell

2009.09.13

Sajtos rakott pulykamell

 

Hozzávalók:

pulykamell, fokhagymakrém, margarin, só, 5 db tojás, 40 dkg reszelt sajt, zsemlemorzsa, 5 dl tej, liszt,

 

Elkészítés:

A pulykamellet szeletekre felvágom és fokhagymás tejben kb.

2 órára bepácolom.

A sajtot lereszelem, a tojást egy tálban felverem.

A jénai tálat margarinnal kikenem.

A pulykamell szeleteket a tejből kivéve először a lisztbe, tojásba és a reszelt sajtba forgatom, majd rétegesen lerakom a jénai tálba.

Az összes szeletet lerakom így, majd a maradék tojást a reszelt sajttal összekeverem és ráöntöm a húsra.

Közepes lángon sütőben szép pirosra megsütöm.

Rizs és majonézes kukorica illik leginkább hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.