Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pulykamell szilvával és baconnel

2009.09.09

Pulykamell szilvával és baconnel

 

Hozzávalók:

4 szelet pulykamell, 4 szelet Baconszalonna szilva só, bors, cukor petrezselyem, kakukkfű, Worchester szósz

 

 

Elkészítés:

A feldarabolt szilvát cukorral és egy kis borssal addig sütöm, amíg nem karamellizálódik.

A húst vékonyra verem, fűszerezem Worchester szószal megkenem és rárakom az elkészített szilvát. Óvatosan a húst feltekerem, figyelve arra, hogy a töltelék ne folyhasson ki.

Az így elkészül "gombóckát" a Baconszalonnával körbetekerem és hústűvel vagy cérnával átkötözöm.

Kivajazott tepsiben egymás mellé teszem, sajttal vagy/és szilvával szórom meg.

Egy órát sütöm és majonézes zöldséggel tálalom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.