Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Modenai spagetti

2009.11.14

Modenai spagetti

 

 

Hozzávalók:

1 filézett csirkemell, 1 konzervkukorica, 0,5 dl fehérbor, 300 ml főzőtejszín, egy-két kiskanálnyi tubusos gulyáskrém, 500 g spagetti, 2 evőkanál margarin, 2 evőkanál olaj, só, bors, 1 kiskanál méz


Elkészítés:
A spagettit lobogó forró vízben tedd fel főni.

A csirkemellet vágd fel kockákra, és a vaj-olaj keverékén süsd kifehéredésig.

Önts alá egy kevés fehérbort, és párold tovább benne.

Szórd meg tetszés szerint kukoricával (4-5 evőkanálnyit elbír), majd öntsd rá a főzőtejszínt, keverj bele egy-két kiskanálnyi gulyáskrémet és a mézet.

Főzd addig, amíg besűrűsödik.

Amikor elkészült, forgasd meg benne a kifőtt és lecsepegtetett spagettit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.