Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karfiol sonkával

2009.11.04

Karfiol sonkával

 

Hozzávalók:

1 kg karfiol, 30 dkg gépsonka, 30 dk juhtúró, 6 dl kefir, 2 tojás, 2 kiskanál vaj, 2 kiskanál olaj, só, petrezselyemzöld

 

Elkészítés:

Karfiolt kisebb rózsákra szedjük, majd sós vízben főni tesszük.

A felkockázott sonkát olajon picit megkapatjuk,

Ezután a kefirrel összekeverjük, és a tetejét megszórjuk petrezselyemmel.

 Egy kivajazott tálba először a főtt karfiolt tesszük, majd ráöntjük a juhtúróval összekevert sonkás-kefirt és 10-15 perc alatt szép rózsaszínre sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.